Starch Conjugates
Properties and Applications
Weitere Titel der Reihe: Applications of Starches in Food and Packaging
Alle anzeigenStarch-based Sustainable Food Packaging
Current Practices and Future Trends
Elsevier, 2026
978-0-443-36346-7
ca. 195.00 CHF
erscheint im Juni
Starch Nanoparticles
Methods, Properties, and Applications
978-0-443-34184-7
ca. 229.00 CHF
erscheint im Juni
Native and Modified Starches for Food Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-27431-2
ca. 225.00 CHF
erscheint im März
Single, Double, and Triple Starch Modifications
Elsevier, 2026
978-0-443-36324-5
ca. 195.00 CHF
erscheint im März
Clean label starch
Processes, Properties and Functionality
Elsevier, 2026
978-0-443-33479-5
ca. 199.00 CHF
erscheint im Februar
Weitere Titel zum Thema
Beyond Halal
Exploring Dietary Preferences, Novel Ingredients and Techniques
978-0-443-30058-5
ca. 199.00 CHF
erscheint im Januar
Advances in Potato Chemistry and Technology
Elsevier, 2026
978-0-443-23917-5
ca. 259.00 CHF
erscheint im Juni
Extrusion Cooking for Food and Feed
Biochemistry, Technology, and Applications
978-0-443-29987-2
ca. 199.00 CHF
erscheint im Januar
Advances in Food and Nutrition Research: Volume 118
Elsevier, 2026
978-0-443-42971-2
ca. 205.00 CHF
erscheint im März
Berries and Nutrition
A Holistic Approach to Health
Elsevier, 2026
978-0-443-33935-6
ca. 199.00 CHF
erscheint im Januar
Manufacturing
Design, Science and Engineering of How Things are Made
Elsevier, 2026
978-0-443-33203-6
ca. 89.00 CHF
erscheint im März
Innovations in the Blue Economy
Sustainable Practices in Marine Macroand Microalgae Cultivation
Elsevier, 2026
978-0-443-33492-4
ca. 255.00 CHF
erscheint im März
Starch-based Sustainable Food Packaging
Current Practices and Future Trends
Elsevier, 2026
978-0-443-36346-7
ca. 195.00 CHF
erscheint im Juni
Honey Bioavailability
Understanding Nutritional Benefits and Therapeutic Potential
978-0-443-34147-2
ca. 225.00 CHF
erscheint im Januar
Fruit Seeds and Peels for Sustainable Biomaterials
Elsevier, 2026
978-0-443-38329-8
ca. 225.00 CHF
erscheint im März
Philosophy through Design
Rethinking Design Practice for a Changing World
Bloomsbury, 2026
978-1-350-42339-8
ca. 85.00 CHF
erscheint im Februar