Berries and Nutrition
A Holistic Approach to Health
Januar 2026, Englisch
Elsevier
978-0-443-33935-6
Januar 2026, Englisch
Elsevier
978-0-443-33935-6
Weitere Titel zum Thema
Nutritional Strategies, Predictive Models, and Sustainable Policies
Elsevier, 2026
978-0-443-23671-6
ca. 229.00 CHF
erscheint im März
Supercritical CO2 Extraction
From Basic Principles to Industrial Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-33534-1
ca. 305.00 CHF
erscheint im Februar
The How Not to Age Cookbook
Over 100 Recipes for Getting Healthier and Living Longer
Pan macmillan Ltd., 2026
978-1-5290-5740-9
ca. 29.90 CHF
erscheint im März
The Fibre Fix
Unlock the Secret to Good Health
Pan macmillan Ltd., 2026
978-1-0350-8709-9
ca. 29.90 CHF
erscheint im April
The Walking Cure
The life-changing science of how landscape improves our health, mind and mood
Bloomsbury, 2026
978-1-5266-7636-8
ca. 19.90 CHF
erscheint im April
Exploring Health Benefits of Phenolic Compounds in Food By-Products and ...
Elsevier, 2026
978-0-443-34071-0
ca. 199.00 CHF
erscheint im März
The Fibre Effect
The surprising (and easy) way to transform your health
Penguin Books, 2026
978-1-78504-627-8
ca. 29.90 CHF
erscheint im April
The Yates Protocol
Five Simple Steps to Fix Your Blood Sugar and Reverse Type 2 Diabetes
Random House N.Y., 2026
978-0-593-85299-6
ca. 36.50 CHF
erscheint im Januar
Extrusion Cooking for Food and Feed
Biochemistry, Technology, and Applications
978-0-443-29987-2
ca. 199.00 CHF
erscheint im Januar
The Cycling Addiction
A Radical Rethink of Pain, Passion and Performance
Bloomsbury, 2026
978-1-3994-1917-8
ca. 28.50 CHF
erscheint im Februar
What Your Doctor Isn't Telling You About Food
Twelve Food Facts That Everybody Needs to Know
Hodder & Stoughton, 2026
978-1-3997-4258-0
ca. 38.50 CHF
erscheint im Juni