Mai 2026, ca. 416 Seiten, Englisch
Abrams & Chronicle
978-1-7972-3083-2
Mai 2026, ca. 416 Seiten, Englisch
Abrams & Chronicle
978-1-7972-3083-2
Weitere Titel zum Thema
Recipes for Savoury Baking
65 nourishing recipes
Octopus Books, 2026
978-0-600-64013-4
ca. 18.50 CHF
erscheint im Juni
The Ramadan Kitchen
Nourishing Recipes from Fast to Feast
Harper Collins, 2026
978-0-00-874306-2
ca. 44.90 CHF
erscheint im Januar
The Malay Cook
Everyday Malaysian Recipes from Grandma’s Kitchen to Mine
Ryland Peters & Small, 2026
978-1-78879-748-1
ca. 38.50 CHF
erscheint im April
Cantina Mexicana
Over 65 Recipes for Tacos, Tostadas, Burritos, Margaritas and More!
Ryland Peters & Small, 2026
978-1-78879-754-2
ca. 26.90 CHF
erscheint im April
Healthy Everyday Mediterranean
Dorling Kindersley, 2026
978-0-241-78999-5
ca. 29.90 CHF
erscheint im April
School of Wok: Jeremy Pang's Chinese Kitchen
Simple techniques and recipes to enjoy delicious Chinese food at home
Octopus Books, 2026
978-0-600-63991-6
ca. 43.50 CHF
erscheint im Januar
Indian Street Food
A street food journey through India
Octopus Books, 2026
978-0-600-63776-9
ca. 44.90 CHF
erscheint im März
Spoons
A Neurodivergent-Friendly Cookbook
Wiley, 2026
978-1-917704-59-5
ca. 31.90 CHF
erscheint im Februar
The Hoosier Mama Book of Breakfast Bakes
Biscuits, Scones, Muffins, and More
Ingram Publishers Services, 2026
978-1-57284-359-2
ca. 43.50 CHF
erscheint im Januar
Cookies
Over 90 Perfect Recipes for Everyday & Special Occasion Bakes
Ryland Peters & Small, 2026
978-1-78879-745-0
ca. 26.90 CHF
erscheint im Februar