Antimicrobial Strategies in the Food System: Updates, Opportunities, Challenges
Publié par:Li, Dan
septembre 2025, env. 615 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-95055-1
septembre 2025, env. 615 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-95055-1
Autres titres sur ce thème
The Art and Science of Coffee Fermentation
A Guide to Biotransformation
Springer EN, 2025
978-3-031-91598-7
env. 41.90 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Water, Energy, and Food Security Nexus in Asia and the Pacific
East and Southeast Asia
Springer International Publishing, 2026
978-3-031-12497-6
env. 55.90 CHF
paraît en janvier
Nanotechnology in Air Quality Management
For Sustainable Environment with high interest
Springer EN, 2025
978-981-9683-38-3
env. 297.00 CHF
paraît en septembre
Application of Fluorescence Spectroscopy in Food Quality and Control
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-89680-4
env. 199.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Single-Cell Genomics
From Cell to Shell
Springer International Publishing, 2026
978-3-030-40950-0
env. 238.00 CHF
paraît en juin
Medicinal Plants and Their Nanoparticles
A Double Blade Sword Against Human Diseases
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-03603-2
env. 215.00 CHF
paraît en octobre
Trends in Animal-Based Foods
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-00574-8
env. 238.00 CHF
paraît en octobre
Grapes and Health
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-96912-6
env. 178.00 CHF
paraît en octobre
Essential Oil Extraction from Food By-Products
Springer EN, 2025
978-1-0716-4633-5
env. 238.00 CHF
paraît en septembre
Copper-Based Nanomaterial for Agricultural Practices
Springer EN, 2025
978-981-9686-09-4
env. 297.00 CHF
paraît en octobre
Omics Approaches in Biofilm Research
Perspectives and Applications
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-91862-9
env. 239.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours