Antimicrobial Strategies in the Food System: Updates, Opportunities, Challenges
Herausgegeben von:Li, Dan
September 2025, ca. 615 Seiten, Englisch
Springer International Publishing
978-3-031-95055-1
September 2025, ca. 615 Seiten, Englisch
Springer International Publishing
978-3-031-95055-1
Weitere Titel zum Thema
Application of Fluorescence Spectroscopy in Food Quality and Control
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-89680-4
ca. 199.00 CHF
lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Aquaculture: Enhancing Food Security and Nutrition
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-92857-4
ca. 216.00 CHF
lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Innovative Millet Processing
Harnessing Novel Technologies for Nutritional Excellence
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-99863-8
ca. 215.00 CHF
erscheint im Oktober
Sustainability in Food Packaging
Systems, Actors and Innovation
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-87491-8
ca. 216.00 CHF
lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Heavy Metal Contamination in Wastewater and its Bioremediation by ...
Springer EN, 2025
978-981-9678-77-8
ca. 178.00 CHF
erscheint im Oktober
History of Rabies in the Americas, Volume III
Reflections, Reports, Retrospectives, and Revelations
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-85084-4
ca. 239.00 CHF
lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Medicinal Plants and Their Nanoparticles
A Double Blade Sword Against Human Diseases
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-03603-2
ca. 215.00 CHF
erscheint im Oktober
Single-Cell Genomics
From Cell to Shell
Springer International Publishing, 2026
978-3-030-40950-0
ca. 238.00 CHF
erscheint im Juni
SDGs Amidst Multiple Global Shocks
Challenges and Way Forward
Springer EN, 2026
978-981-9941-60-5
ca. 215.00 CHF
erscheint im Januar
Copper-Based Nanomaterial for Agricultural Practices
Springer EN, 2025
978-981-9686-09-4
ca. 297.00 CHF
erscheint im Oktober
Essential Oil Extraction from Food By-Products
Springer EN, 2025
978-1-0716-4633-5
ca. 238.00 CHF
erscheint im September
Transparency in EU Law
From Legal Principles to a Food Sector Analysis
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-02344-5
ca. 198.00 CHF
erscheint im Oktober