Brewing with Sorghum
A Comprehensive Guide to Sorghum Beer
Herausgegeben von:Steve Carly Desobgo Zangue
Weitere Titel der Reihe: Applied Biotechnology Reviews
Alle anzeigenCrude Glycerol – A Sustainable Feedstock for the Production of Biofuels and ...
978-0-443-41722-1
ca. 275.00 CHF
erscheint im März
Advances in Biogas Technology Systems
Elsevier, 2026
978-0-443-26702-4
ca. 235.00 CHF
erscheint im Januar
Sustainable Biorefining of Woody Biomass to Biofuels and Biochemicals
Elsevier, 2023
978-0-323-91187-0
ca. 220.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Biogas to Biomethane
Engineering, Production, Sustainability
Elsevier, 2023
978-0-443-18479-6
ca. 207.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Lactic Acid Bacteria as Cell Factories
Synthetic Biology and Metabolic Engineering
978-0-323-91930-2
ca. 250.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Advances in Lignocellulosic Biofuel Production Systems
978-0-323-91192-4
ca. 220.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Advances and Developments in Biobutanol Production
978-0-323-91178-8
ca. 220.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology
Innovations and Functional Aspects
978-0-323-89875-1
ca. 250.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Sustainable Biofuels
Opportunities and Challenges
Elsevier, 2021
978-0-12-820297-5
ca. 226.00 CHF
lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Weitere Titel zum Thema
Clean label starch
Processes, Properties and Functionality
Elsevier, 2026
978-0-443-33479-5
ca. 199.00 CHF
erscheint im Februar
Honey Bioavailability
Understanding Nutritional Benefits and Therapeutic Potential
978-0-443-34147-2
ca. 225.00 CHF
erscheint im Januar
Resource Evaluation and Deep Processing of Edible Insects
Elsevier, 2026
978-0-443-33925-7
ca. 229.00 CHF
erscheint im April
Advances in Potato Chemistry and Technology
Elsevier, 2026
978-0-443-23917-5
ca. 259.00 CHF
erscheint im Juni
Handbook of Functional Foods
Techniques, Analytics and Health Benefits
Elsevier, 2026
978-0-443-33853-3
ca. 195.00 CHF
erscheint im März
Advances in Edible Packaging Systems for Food Preservation
Processing, Bioactive Agents and Preservation
Elsevier, 2026
978-0-443-36298-9
ca. 225.00 CHF
erscheint im März
Digital Technologies for Sustainable Agriculture and Food Systems
Elsevier, 2026
978-0-443-33508-2
ca. 199.00 CHF
erscheint im Januar
Starch-based Sustainable Food Packaging
Current Practices and Future Trends
Elsevier, 2026
978-0-443-36346-7
ca. 195.00 CHF
erscheint im Juni
Nutritional Strategies, Predictive Models, and Sustainable Policies
Elsevier, 2026
978-0-443-23671-6
ca. 229.00 CHF
erscheint im März
Evaluating Oral Probiotics and Prebiotics
Elsevier, 2026
978-0-443-29835-6
ca. 199.00 CHF
erscheint im Februar
Supercritical CO2 Extraction
From Basic Principles to Industrial Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-33534-1
ca. 305.00 CHF
erscheint im Februar