Recipes from the Rum Islands
Von:Ramoutar Shivi
März 2026, ca. 304 Seiten, Englisch
Headline Book
978-1-0354-3428-2
März 2026, ca. 304 Seiten, Englisch
Headline Book
978-1-0354-3428-2
Weitere Titel zum Thema
Eating with the Sun
A Memoir of Food, Family, and the Chinese Calendar
Harper Collins, 2026
978-1-6680-6471-9
ca. 36.50 CHF
erscheint im April
Miso
From Japanese Classics to Everyday Umami
Harper Collins, 2026
978-0-00-873950-8
ca. 38.50 CHF
erscheint im Januar
The Secret History of French Cooking
The Outlaw Chefs Who Made Food Modern
Random House N.Y., 2026
978-1-5247-4473-1
ca. 38.90 CHF
erscheint im März
Rough Guides Trinidad and Tobago: Travel Guide with eBook
Rough Guides, 2026
978-1-83529-252-5
ca. 28.50 CHF
erscheint im März
Gennaro’s Hidden Italy
Regional Recipes to Treasure for Generations
Harper Collins, 2026
978-0-00-860383-0
ca. 38.50 CHF
erscheint im Februar
The Heart-Shaped Tin
Love, Loss and Kitchen Objects
Harper Collins, 2026
978-0-00-868566-9
ca. 19.90 CHF
erscheint im Mai
My Jamaican Table
Vibrant Recipes from a Sun-Drenched Island
Workman, 2026
978-1-64829-374-0
ca. 51.50 CHF
erscheint im März
The Pistachio Lover's Baking Book
Hodder & Stoughton, 2026
978-1-3997-5648-8
ca. 29.90 CHF
erscheint im Mai
Crazy Busy Weeknights
Genius Everyday Recipes
Ryland Peters & Small, 2026
978-1-78879-752-8
ca. 35.50 CHF
erscheint im April
The Malay Cook
Everyday Malaysian Recipes from Grandma’s Kitchen to Mine
Ryland Peters & Small, 2026
978-1-78879-748-1
ca. 38.50 CHF
erscheint im April
15-Minute One Pot
Quick & easy all-in-one recipes
Penguin Books, 2026
978-1-5299-7573-4
ca. 38.50 CHF
erscheint im Februar