The Maillard Reaction in Food Chemistry
Current Technology and Applications
décembre 2018, env. 84 pages, SpringerBriefs in Molecular Science, Chemistry of Foods, Anglais
Springer EN
978-3-030-04776-4
décembre 2018, env. 84 pages, SpringerBriefs in Molecular Science, Chemistry of Foods, Anglais
Springer EN
978-3-030-04776-4
Autres titres de la collection: SpringerBriefs in Molecular Science
Afficher toutPractical Organic Chemistry Workbook
Beginner's Guide to Basics
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-91985-5
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Developments in Microbial Bioremediation
A Guide for Sustainable Waste Treatment
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-78318-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Iron(III) Thiocyanate Reaction
Research History and Role in Chemical Analysis
Springer EN, 2019
978-3-030-27315-6
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Introduction to Ultrasound, Sonochemistry and Sonoelectrochemistry
Springer EN, 2019
978-3-030-25861-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Food Sharing
Chemical Evaluation of Durable Foods
Springer EN, 2019
978-3-030-27663-8
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Pot, Atom, and Step Economy (PASE) Synthesis
Springer EN, 2019
978-3-030-22594-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Chemistry of CO2 and TiO2
From Breathing Minerals to Life on Mars
Springer EN, 2019
978-3-030-24031-8
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Quality Systems in the Food Industry
Springer EN, 2019
978-3-030-22552-0
env. 77.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Maillard Reaction in Foods
Mitigation Strategies and Positive Properties
Springer EN, 2019
978-3-030-22555-1
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
Springer EN, 2019
978-3-030-14653-5
env. 77.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Organic Sonochemistry
Challenges and Perspectives for the 21st Century
Springer EN, 2018
978-3-319-98553-4
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Polysaccharide Based Hybrid Materials
Metals and Metal Oxides, Graphene and Carbon Nanotubes
Springer EN, 2018
978-3-030-00346-3
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Autres titres sur ce thème
Biosensing the Future: Volume 216
Wearable, Ingestible and Implantable Technologies for Health and Wellness Monitoring Part B
Elsevier, 2026
978-0-443-34739-9
env. 195.00 CHF
paraît en février
Reactive Oxygen and Nitrogen Species in the Atmospheric and Aquatic ...
Elsevier, 2026
978-0-443-47240-4
env. 319.00 CHF
paraît en mars
Modern Crop Protection Compounds
Volume 3: Insecticides, 2 Volume Set
Wiley-VCH, 2026
978-3-527-35274-6
387.00 CHF
disponible
Recent Advances in Bioelectromagnetism and Subtle Energies
Implications for Health and Disease
Elsevier, 2026
978-0-443-33018-6
env. 225.00 CHF
paraît en janvier
Supercritical CO2 Extraction
From Basic Principles to Industrial Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-33534-1
env. 305.00 CHF
paraît en février
Studies in Natural Products Chemistry: Volume 88
Elsevier, 2026
978-0-443-33792-5
env. 365.00 CHF
paraît en mars
Modern Crop Protection Compounds
Volume 1: Herbicides
Wiley-VCH, 2026
978-3-527-35270-8
310.00 CHF
disponible
The Organometallic Chemistry of the Transition Metals
Wiley, 2026
978-1-119-87851-3
env. 149.00 CHF
paraît en janvier
New Psychoactive Substances: An Analytical Chemistry Perspective: Volume 112
Elsevier, 2026
978-0-443-34597-5
env. 319.00 CHF
paraît en février
Lipids and Membranes: Detection by Imaging and Lipidomics: Volume 727
Elsevier, 2026
978-0-443-43118-0
env. 225.00 CHF
paraît en mars
Lipids and Membranes: Metabolism, Lipidation, and Lipid-Protein Interactions: ...
Elsevier, 2026
978-0-443-43314-6
env. 225.00 CHF
paraît en février