Quality Systems in the Food Industry
juin 2019, env. 55 pages, SpringerBriefs in Molecular Science, Chemistry of Foods, Anglais
Springer EN
978-3-030-22552-0
juin 2019, env. 55 pages, SpringerBriefs in Molecular Science, Chemistry of Foods, Anglais
Springer EN
978-3-030-22552-0
Autres titres de la collection: SpringerBriefs in Molecular Science
Afficher toutPractical Organic Chemistry Workbook
Beginner's Guide to Basics
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-91985-5
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Developments in Microbial Bioremediation
A Guide for Sustainable Waste Treatment
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-78318-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Iron(III) Thiocyanate Reaction
Research History and Role in Chemical Analysis
Springer EN, 2019
978-3-030-27315-6
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Introduction to Ultrasound, Sonochemistry and Sonoelectrochemistry
Springer EN, 2019
978-3-030-25861-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Food Sharing
Chemical Evaluation of Durable Foods
Springer EN, 2019
978-3-030-27663-8
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Pot, Atom, and Step Economy (PASE) Synthesis
Springer EN, 2019
978-3-030-22594-0
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Chemistry of CO2 and TiO2
From Breathing Minerals to Life on Mars
Springer EN, 2019
978-3-030-24031-8
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Maillard Reaction in Foods
Mitigation Strategies and Positive Properties
Springer EN, 2019
978-3-030-22555-1
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
Springer EN, 2019
978-3-030-14653-5
env. 77.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
The Maillard Reaction in Food Chemistry
Current Technology and Applications
Springer EN, 2018
978-3-030-04776-4
env. 84.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Organic Sonochemistry
Challenges and Perspectives for the 21st Century
Springer EN, 2018
978-3-319-98553-4
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Polysaccharide Based Hybrid Materials
Metals and Metal Oxides, Graphene and Carbon Nanotubes
Springer EN, 2018
978-3-030-00346-3
env. 70.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Autres titres sur ce thème
Organisch-chemische Methoden
in Biochemie, Molekularbiologie, Medizin und Pharmazie
Springer, 2026
978-3-662-72213-8
env. 58.50 CHF
paraît en janvier
Lipids and Membranes: Metabolism, Lipidation, and Lipid-Protein Interactions: ...
Elsevier, 2026
978-0-443-43314-6
env. 225.00 CHF
paraît en février
Biophysics of Tissue Self-Organization in Morphogenesis
The Role of Dynamics Along the Biointerface
Elsevier, 2026
978-0-443-30048-6
env. 215.00 CHF
paraît en mai
RNA Enzymology and Technology: Volume 726
Elsevier, 2026
978-0-443-43132-6
env. 225.00 CHF
paraît en février
Testing, Modelling and Engineering of Young Concrete
From Fundamentals to Practical Application
Springer EN, 2026
978-1-4020-8687-8
env. 119.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Cold-Adapted Enzymes
Biochemistry and Biotechnology
Elsevier, 2026
978-0-443-22366-2
env. 229.00 CHF
paraît en mars
Recent Advances in Bioelectromagnetism and Subtle Energies
Implications for Health and Disease
Elsevier, 2026
978-0-443-33018-6
env. 225.00 CHF
paraît en janvier
Biotechnological Processes for Industrial and Biomedical Waste Management
978-1-394-27200-6
env. 289.00 CHF
paraît en janvier
Robust Design For Quality Engineering And Six Sigma
Ingram Publishers Services, 2026
978-981-1255-22-9
env. 249.00 CHF
paraît en mai
Biostatistical Methods and Applications
Experiment Design, Analysis, and Presenting Findings
Elsevier, 2026
978-0-443-33722-2
env. 149.00 CHF
paraît en février
Ultrasonic Measurement and Characterization of Liquid-Particle Flow
Petroleum Production Engineering with Data Science
Springer International Publishing, 2026
978-3-032-03956-9
env. 206.00 CHF
paraît en février
Food and Mental Health: The Link between Diet and Neurological disorders
A Machine-Generated Literature Overview
Springer International Publishing, 2026
978-3-031-46909-1
env. 238.00 CHF
paraît en mars