Sonderangebot Stämpflis juristische Lehrbücher: Bis Ende November profitieren Sie von 20% Rabatt auf folgende Lehr- und Praxisbücher.
Fokusthemen
Publikationen
Services
Autorinnen/Autoren
Verlag
Shop
LEXIA
Zeitschriften
SachbuchLOKISemaphor

Sustainable Agriculture Reviews 35

Chitin and Chitosan: History, Fundamentals and Innovations

Inhalt

This book reviews recent research and applications of chitin and chitosan, as natural alternatives of fossil fuel products, in green chemistry, energy, biotechnology, bioprinting, medicine, water treatment, agriculture and food science. Chitin and chitosan products are polysaccharides derived from food waste of crustaceans and fungi, and thus are cheap, abundant, sustainable, non-toxic, recyclable and biocompatible.

Bibliografische Angaben

Juni 2019, 338 Seiten, Sustainable Agriculture Reviews, Englisch
Springer Nature EN
978-3-030-16537-6

Inhaltsverzeichnis

Schlagworte

Weitere Titel der Reihe: Sustainable Agriculture Reviews

Alle anzeigen

Weitere Titel zum Thema