Sustainable Food Systems and the Circular Economy
février 2026, env. 352 pages, Anglais
Wiley
978-1-394-31387-7
février 2026, env. 352 pages, Anglais
Wiley
978-1-394-31387-7
Autres titres sur ce thème
Fruit Seeds and Peels for Sustainable Biomaterials
Elsevier, 2026
978-0-443-38329-8
env. 225.00 CHF
paraît en mars
Therapeutic Potential of Natural Products in Neurodegenerative Disorders
Taylor and Francis, 2026
978-1-032-76483-2
env. 179.00 CHF
paraît en janvier
Handbook of Functional Foods
Techniques, Analytics and Health Benefits
Elsevier, 2026
978-0-443-33853-3
env. 195.00 CHF
paraît en mars
The Solution Mindset
Mastering the Art of Problem Solving
Wiley, 2026
978-1-394-33344-8
env. 36.50 CHF
paraît en février
Between You and AI
Unlock the Power of Human Skills to Thrive in an AI-Driven World
Wiley, 2026
978-1-394-35798-7
env. 39.90 CHF
paraît en janvier
The Caring Company
How to Shift Business and the Economy for Good
Wiley, 2026
978-1-394-31543-7
env. 39.90 CHF
paraît en janvier
Evaluating Oral Probiotics and Prebiotics
Elsevier, 2026
978-0-443-29835-6
env. 199.00 CHF
paraît en février
Burnt Out to Lit Up
How to Reignite the Joy of Leading People
Wiley, 2026
978-1-394-36935-5
env. 29.90 CHF
paraît en janvier