juillet 2025, env. 288 pages, Anglais
Harper Collins (US)
978-0-06-347106-1
juillet 2025, env. 288 pages, Anglais
Harper Collins (US)
978-0-06-347106-1
Autres titres sur ce thème
Everyone Hot Pot
Creating the Ultimate Meal for Gathering and Feasting
Workman, 2026
978-1-64829-380-1
env. 35.50 CHF
paraît en janvier
Berries and Nutrition
A Holistic Approach to Health
Elsevier, 2026
978-0-443-33935-6
env. 199.00 CHF
paraît en janvier
Sustainably Reducing Food Waste and Ensuring Food Security
Elsevier, 2026
978-0-443-28816-6
env. 259.00 CHF
paraît en mai
Everyday Elixirs
Mocktails, Matchas, and Seasonal Drinks to Inspire Wellness
Harper Collins, 2026
978-0-06-343533-9
env. 35.50 CHF
paraît en février
School of Wok: Jeremy Pang's Chinese Kitchen
Simple techniques and recipes to enjoy delicious Chinese food at home
Octopus Books, 2026
978-0-600-63991-6
env. 43.50 CHF
paraît en janvier
Handbook of Functional Foods
Techniques, Analytics and Health Benefits
Elsevier, 2026
978-0-443-33853-3
env. 195.00 CHF
paraît en mars
Irritated
The Allergy Epidemic and What We Can Do About It
Headline Book, 2026
978-1-0354-1905-0
env. 38.50 CHF
paraît en avril
The Gaza Kitchen
A Palestinian Culinary Journey
Turnaround, 2026
978-1-84925-093-1
env. 43.50 CHF
paraît en mars
Filling Meals
100 simple hunger-busting recipes for sustainable weight loss
Penguin Books, 2026
978-1-5299-8228-2
env. 38.50 CHF
paraît en janvier
Health Benefits of Asparagus racemosus (Shatavari)
A Comprehensive Guide to the Medicinal and Nutritional Potential of Shatavari
Taylor and Francis, 2026
978-1-032-90476-4
env. 265.00 CHF
paraît en janvier