Multivariate and Probabilistic Analyses
décembre 2019, env. 300 pages, Institute of Food Technologists Series, Anglais
Wiley
978-1-119-37596-8
décembre 2019, env. 300 pages, Institute of Food Technologists Series, Anglais
Wiley
978-1-119-37596-8
Autres titres de la collection: Institute of Food Technologists Series
Afficher toutHigh Pressure Processing of Foods
Wiley, 2025
978-1-119-01813-1
env. 210.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Ionizing Radiation Technologies
Managing and Extracting Value from Wastes
Wiley, 2022
978-1-119-48853-8
env. 220.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Modified Atmosphere Packaging of Foods
Principles and Applications
Wiley, 2021
978-1-119-53076-3
env. 276.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Dietary Polyphenols
Metabolism and Health Effects
978-1-119-56372-3
env. 320.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Water Activity in Foods
Fundamentals and Applications
978-1-118-76831-0
env. 316.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Microbiology and Technology of Fermented Foods
Wiley, 2018
978-1-119-02744-7
env. 176.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Functional Foods and Beverages
In vitro Assessment of Nutritional, Sensory, and Safety Properties
Wiley, 2018
978-1-118-73329-5
env. 266.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Packaging for Nonthermal Processing of Food
Wiley, 2018
978-1-119-12685-0
env. 266.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications
978-1-119-14934-7
env. 270.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Microbiology in Dairy Processing
Challenges and Opportunities
Wiley, 2017
978-1-119-11480-2
env. 286.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Accelerating New Food Product Design and Development
978-1-119-14930-9
env. 276.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Autres titres sur ce thème
Spectrophotometry in Food Analysis
Fundamentals, Applications and Methods
Elsevier, 2026
978-0-443-30132-2
env. 289.00 CHF
paraît en février
Heterocyclic Compounds as Pharmaceutical Ingredients
978-1-394-28480-1
env. 279.00 CHF
paraît en janvier
Digital Technologies for Sustainable Agriculture and Food Systems
Elsevier, 2026
978-0-443-33508-2
env. 199.00 CHF
paraît en janvier
Foods That Heal
An A-Z of the Foods That Can be Used as Natural Remedies to Prevent & Cure Common Ailments
Harper Collins, 2026
978-0-00-879737-9
env. 35.50 CHF
paraît en janvier
Introduction to Computational Chemistry
Methods and Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-29921-6
env. 199.00 CHF
paraît en mai
Green Engineering and Sustainable Technology
Tools and Techniques
978-1-394-30340-3
env. 285.00 CHF
paraît en mars
Hungarian Quantum Chemistry: Part A - Early and Recent History: Volume 93
Elsevier, 2026
978-0-443-34437-4
env. 269.00 CHF
paraît en janvier
Modern Crop Protection Compounds
Volume 1: Herbicides
Wiley-VCH, 2026
978-3-527-35270-8
310.00 CHF
disponible
Biotechnological Processes for Industrial and Biomedical Waste Management
978-1-394-27200-6
env. 289.00 CHF
paraît en janvier
Advances in Food and Nutrition Research: Volume 118
Elsevier, 2026
978-0-443-42971-2
env. 205.00 CHF
paraît en mars
Intranasal Drug Delivery Systems
Revolutionizing Neurological Disorder
978-1-394-35523-5
env. 279.00 CHF
paraît en janvier