février 2026, Anglais
Ryland Peters & Small
978-1-78879-745-0
février 2026, Anglais
Ryland Peters & Small
978-1-78879-745-0
Autres titres sur ce thème
The Secret History of French Cooking
The Outlaw Chefs Who Made Food Modern
Random House N.Y., 2026
978-1-5247-4473-1
env. 38.90 CHF
paraît en mars
Love Your Air Fryer
Satisfying, Speedy, Protein-Packed: Your favourite foods made easy by Sunday Times bestselling author
Hodder & Stoughton, 2026
978-1-3997-5447-7
env. 33.50 CHF
paraît en avril
20-minute Air Fryer
Easy High-Protein Meals Under 600 Calories
Dorling Kindersley, 2026
979-8-217-13815-9
env. 36.50 CHF
paraît en janvier
Obsessed with the Best
100+ Methodically Perfected Recipes Based on 20+ Head-to-Head Tests
Harper Collins (US), 2026
978-0-06-335768-6
env. 51.50 CHF
paraît en mars
Pickle!
75 classic, quirky and clever pickle recipes to perk up any meal
Bloomsbury, 2026
978-1-0354-2973-8
env. 26.90 CHF
paraît en avril
A Cosy Chocolate Cookbook
Recipes for irresistible brownies, bakes, cupcakes, and more
Bloomsbury, 2026
978-0-600-63985-5
env. 18.50 CHF
paraît en février
Tuberous Worlds
Vegetal Politics and More-Than-Human Relations
University Presses, 2026
978-0-300-28177-4
env. 85.00 CHF
paraît en juin
Recipes for Summer
65 nourishing recipes
Octopus Books, 2026
978-0-600-64015-8
env. 18.50 CHF
paraît en juin
Who Put The Beef into Wellington?
The Fascinating Stories Behind 50 Classic Recipes
Octopus Books, 2026
978-1-80419-370-9
env. 18.50 CHF
paraît en mars
Turmeric: A Cookbook
Breakfast – lunch – dinner and everything in between
Octopus Books, 2026
978-0-600-64008-0
env. 18.50 CHF
paraît en février
Recipes for Soup
65 nourishing recipes
Octopus Books, 2026
978-0-600-64012-7
env. 18.50 CHF
paraît en juin