Chemometrics in Food Control Based on Elemental Analysis
octobre 2025, env. 940 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-99686-3
octobre 2025, env. 940 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-99686-3
Autres titres sur ce thème
Importance of Plant Based Byproducts: Nutritional and Functional Properties
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-03502-8
env. 238.00 CHF
paraît en novembre
Sustainability in Food Packaging
Systems, Actors and Innovation
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-87491-8
env. 216.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Supramolecular Complexes of Oxoporphyrinogens with Organic Molecules
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-68645-0
env. 189.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Fundamentals of Powder Diffraction and Structural Characterization of Materials
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-91503-1
env. 146.00 CHF
paraît en septembre
Volumetric Analysis
Titrations with Chemical and Physical Indications
De Gruyter, 2025
978-3-11-134977-0
96.00 CHF
disponible
Nanobiosensors for Agricultural and Other Related Sectors
Springer EN, 2025
978-981-9664-98-6
env. 238.00 CHF
paraît en octobre
Trends in Animal-Based Foods
Springer International Publishing, 2025
978-3-032-00574-8
env. 238.00 CHF
paraît en octobre
Polymer Characterization
Microscopic, Spectroscopic, Thermal, Mechanical and Nanoscale Characterization
De Gruyter, 2025
978-3-11-134536-9
90.00 CHF
disponible
Fluorescence of Living Plants
Basics, Applications and Trends
Springer International Publishing, 2026
978-3-032-04854-7
env. 206.00 CHF
paraît en mars
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-90086-0
env. 239.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Forensic Chemistry
Qualitative Analytical Chemistry, Quantitative Analytical Chemistry, Instrumental Analysis
De Gruyter, 2026
978-3-11-914970-9
114.00 CHF
disponible