Advanced Starch Modification
Emerging Technologies and Industrial Applications
décembre 2025, env. 376 pages, Anglais
Taylor and Francis
978-1-032-91593-7
décembre 2025, env. 376 pages, Anglais
Taylor and Francis
978-1-032-91593-7
Autres titres sur ce thème
Advances in Edible Packaging Systems for Food Preservation
Processing, Bioactive Agents and Preservation
Elsevier, 2026
978-0-443-36298-9
env. 225.00 CHF
paraît en mars
Exploring Infant Cry
Medical and Technical Analysis and Signal Processing Perspectives
978-0-443-38347-2
env. 235.00 CHF
paraît en mars
The Borderless Healthcare Revolution
The Definitive Guide to Breaking Geographic Barriers Through Technology
Wiley, 2026
978-1-394-35712-3
env. 52.50 CHF
paraît en janvier
Earth and Life
A Four Billion Year Conversation
University Presses, 2026
978-0-691-18223-0
env. 43.50 CHF
paraît en mars
Enchanted by Daphne
The Life of an Evolutionary Naturalist
University Presses, 2026
978-0-691-24625-3
env. 35.50 CHF
paraît en janvier
Every Living Creature
How Xenotransplantation Will Change Our Lives
MIT Press, 2026
978-0-262-05116-3
env. 36.50 CHF
paraît en avril
Membrane Protein Bioinformatics
A Practical Introduction
Taylor and Francis, 2026
978-1-4665-7322-2
env. 130.00 CHF
livrable dans env. 10-20 jours
Industrial and Environmental Microbiology
Taylor and Francis, 2026
978-1-032-65108-8
env. 139.00 CHF
paraît en février
Supercritical CO2 Extraction
From Basic Principles to Industrial Applications
Elsevier, 2026
978-0-443-33534-1
env. 305.00 CHF
paraît en février
Exploring Health Benefits of Phenolic Compounds in Food By-Products and ...
Elsevier, 2026
978-0-443-34071-0
env. 199.00 CHF
paraît en mars