All About Hops: The Crop, its Cultivation, and its Uses in Brewing and Beyond
Publié par:Carbone, Katya
octobre 2025, env. 441 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-96605-7
octobre 2025, env. 441 pages, Anglais
Springer International Publishing
978-3-031-96605-7
Autres titres sur ce thème
Edible Insects: Nutritional Benefits, Culinary Innovations and Sustainability
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-90086-0
env. 239.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Taxonomy and Classification of Plant Viruses and Viroids
Springer EN, 2026
978-981-9784-07-3
env. 534.00 CHF
paraît en janvier
Advances in Sciences Behind Food, Energy, and Innovation
Selected Contributions to the 10th International Congress on Agroindustrial Engineering, CIIA-2024
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-86953-2
env. 261.00 CHF
paraît en septembre
Fluorescence of Living Plants
Basics, Applications and Trends
Springer International Publishing, 2026
978-3-032-04854-7
env. 206.00 CHF
paraît en mars
Next-Generation Strategies for Crop Improvement
Springer EN, 2025
978-981-9503-08-7
env. 238.00 CHF
paraît en octobre
Queer
Sex und Geschlecht in der Welt der Tiere und Pflanzen
Haupt Verlag, 2025
978-3-258-08408-4
22.00 CHF
disponible de suite
Sustainability in Food Packaging
Systems, Actors and Innovation
Springer International Publishing, 2025
978-3-031-87491-8
env. 216.00 CHF
livrable dans env. 20-45 jours
Soft Matter Transformations In Culinary Processes
Ingram Publishers Services, 2026
978-981-4397-30-8
env. 165.00 CHF
paraît en avril
Cocktail Essentials
Inspiration, Technik und Aromenvielfalt: Das Cocktail-Handbuch der Profis. Von der Barschule München. Mit Video-Tutorials
Ulmer, 2025
978-3-8186-2585-6
env. 34.50 CHF
paraît en octobre
Batteri, dinosauri e canguri
Breve storia della biodiversità
Springer International Publishing, 2026
978-3-032-04924-7
46.90 CHF
disponible
Biocolours
Revolutionizing the Palette of a Sustainable World
Springer EN, 2025
978-981-9517-37-4
env. 215.00 CHF
paraît en novembre